MENIU

Trupele "Les Elephants Bizarres" şi "Scout Astray" concertează în prima seară a festivalului de film digital Kinofest

Foto: valentinpartenie.blogspot.com

Cea de-a treia ediţie Kinofest, primul festival de film digital din România organizat de IQads, începe joi, 22 octombrie, la ora 17.00, pe ritmuri indie.

Alături de concertele trupelor "Les Elephants Bizarres" şi "Scout Astray", festivalul va găzdui, în prima seară, la The Light Cinema, competiţia de film digital de ficţiune şi concursul de scurtmetraj "Avon Movie for Life".  

"La fel ca în ediţiile precedente, Kinofest va rula timp de 3 zile peste 21 de ore cumulate de filme, de la animaţii, ficţiuni şi micromovie, la proiecţii speciale aflate în afara competiţiei. Acestora li se vor adăuga spectacole de imagini şi lumini combinate cu muzica indie. Pasionaţii de filme au la dispoziţie un abonament la preţ special, pentru toate cele 3 zile de festival, care mai poate fi achiziţionat până miercuri seara sau bilete aferente fiecărei zile care pot fi cumparate direct de la casieriile The Light Cinema", a spus Valentin Partenie, directorul festivalului Kinofest.

Mai mult de 160 de filme vor rula la Kinofest. O treime din ele au fost premiate la cel puţin un festival internaţional, iar restul reprezintă proiecţii speciale, best-of-uri şi panorame de film. Prima seară este dedicată filmului de ficţiune şi competiţiei de scurtmetraj "Avon Movie for Life", organizată cu sprijinul Avon pentru susţinerea "Campaniei împotriva cancerului la sân".

Cei care doresc să afle mai multe informaţii legate de programul Kinofest şi participarea la festival pot accesa website-ul kinofest.com.

Iubitorii de filme au la dispoziţie un abonament special pentru toate cele 3 zile Kinofest disponibil până miercuri, 21 octombrie, inclusiv, pe TicketPoint.ro, în magazinele Diverta selecţionate şi la casieriile The Light Cinema. De asemenea, The Light Cinema va pune la vânzare şi bilete la preţ întreg pe tot parcursul Kinofest.

Kinofest este unicul festival internaţional de film digital din România, realizat de Valetin Partenie cu sprijinul IQads şi găzduit de The Light Cinema. Ediţia din acest an este susţinută de AVON Cosmetics România, avându-i ca parteneri pe: Rama şi Auto1one.

Conceptul creativ al campaniei de comunicare a Kinofest 2009 a fost dezvoltat de Rusu + Borţun Brand Growers, fiind produs cu sprijinul Comitetul Central şi Carioca.

Partenerii media ai Kinofest 2009 sunt: Radio Guerrilla, Trilulilu, Tabu.ro, 24-FUN, Zoom, Metropotam, Feeder.ro, CinemaRx.ro, Academia Caţavencu, SMARK, REALITATEA.NET, Port.ro, Cocor Media Channel, Elevate, OOPS Media, Cinemagia, Filmetari.com, Cotidianul.ro, Cinefan.ro şi The Money Channel. Premiile acestei ediţii sunt oferite de Adobe România.