MENIU

Trupa rock Europe revine în showbiz cu un nou album şi concerte de promovare

Foto: rockyoutillend.blogspot.com

Europe, cea mai importantă trupă rock din Suedia, care a lansat celebra piesă "The Final Countdown", revine în showbiz cu un nou album de studio şi o serie de concerte, scrie presa internaţională de specialitate.

La 26 de ani de la debut, Europe a lansat, luni, al nouălea album de studio din discografia trupei, intitulat "Last Look At Eden". "Este un disc de rock clasic, deşi nu ne-am propus în mod special acest lucru. Piesele de pe album au apărut spontan, fără nicio restricţie în privinţa stilui şi a influenţelor", spune liderul şi solistul vocal al trupei, Joey Tempest.

Pentru turneul de promovare a albumului, trupa a confirmat deja nouă concerte în Marea Britanie, care vor avea loc în 2010, începând cu 18 februarie.

Cel mai popular album lansat de Europe este "The Final Countdown", apărut în 1986 şi vândut în trei milioane de exemplare numai în SUA. În afara hit-ului care dă titlul albumului, "The Final Countdown" a inclus şi alte piese de succes, printre care "Rock the Night" şi balada "Carrey".
Mai multe articole despre:
revenire concerte album trupă rock