MENIU

Trei adulți și un copil, răniți într-un accident rutier produs în județul Sibiu

Trei adulți și un copil, răniți într-un accident rutier produs în județul Sibiu

Trei adulţi şi un copil de trei ani au fost răniţi într-un accident rutier produs, ast[zi, în oraşul Agnita din județul Sibiu, cei patru răniți fiind transportaţi cu diverse traumatisme la spital, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Alina Voina, citată de Agerpres.

"ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD, pe DJ 106, localitatea Agnita, la un accident rutier produs între două autoturisme, în care au fost implicate patru persoane. La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei adulţi şi un copil care au fost transportaţi la CPU Agnita cu diverse traumatisme", a declarat reprezentanta ISU Sibiu.

Potrivit Poliției, accidentul a fost cauzat de un şofer care a depăşit o altă maşină staţionată, fără să se asigure.

"Şoferul unui autoturism (56 de ani, Alţâna) s-a angajat în depăşirea unui autovehicul staţionat pe marginea părţii carosabile, fără să se asigure, şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie în vârstă de 61 de ani, din Retiş. În urma accidentului a rezultat rănirea şoferului de 56 de ani şi a două pasagere în vârstă de 50, respectiv 52 de ani şi a unui copil minor de 3 ani, toţi din Alţâna şi din aceeaşi maşină. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

Mai multe articole despre:
accident sibiu raniti