MENIU

Trailer pentru Postal III la GDC - VEZI VIDEO

FOTO: REALITATEA.NET
Postal III GDC 09 Trailer

Noi imagini din jocul Postal III au fost făcute publice cu ocazia GDC 09 (Games Developer's Conference). Se poate vedea de ce titlurile anterioare au fost atât de contestate.

Postal III este un "third-person shooter" dezvoltat de Running With Scissors şi, după cum se observă şi din nume, este al treilea din serie. Jocul va fi lansat pe PC, Mac OS X, Xbox 360, Linux şi PS3 în cursul anului curent.

Postal 2 a fost implicat în mai multe scandaluri de presă din cauza conţinutului matur. Nici Postal III nu va în siguranţă, jocul având deja o serie de arme care vor ridica întrebări, cum ar fi Badgersaw (în traducere liberă fierăstrăul-viezure) va permite jucătorilor să controleze un bursuc cu care sfârteca inamicii sau posibilitatea de a da foc trecătorilor cu ajutorul unei canistre de benzină. 

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=712526&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=712526
Mai multe articole despre:
GDC