MENIU

Traian Băsescu va rosti mesajul de \"La Mulţi Ani!\" din Sinaia

Traian Băsescu
Familia Băsescu petrece alături de apropiaţi la Predeal

Preşedintele Traian Băsescu va transmite românilor mesajul de \"La Mulţi Ani\" din faţa sediului Primăriei din Sinaia, la ora 23:45.

În staţiunea Sinaia vor petrece Revelionul şi alţi politicieni, printre care preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

Primăria Sinaia nu organizează niciun eveniment cu ocazia Revelionului, dar la discursul preşedintelui sunt aşteptaţi foarte mulţi turişi aflaţi în staţinile de pe Valea Prahovei.

După ce va rosti mesajul de Anul Nou, preşedintele Băsescu se va îndrepta, împreună cu soţia şi apropiaţii familiei, către un restaurant din staţiune pentru cina festivă.

Miercuri seară, şeful statului a ajuns la Predeal şi a mers la restaurantul Hotelului \"Rozmarin\" din staţiune, unde a mâncat împreună cu soţia sa. Joi, prima doamnă, însoţită de ministrul Elena Udrea şi de europarlamentarul PD-L Monica Macovei, au ieşit la o plimbare la pas prin Predeal.

Şi în 2008 preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au petrecut ultimele zile din an la Predeal, unde şeful statului s-a dat cu snowmobilul şi s-a fotografiat cu turiştii care l-au înconjurat şi i-au cerut autografe.