MENIU

Tragedia din handbalul românesc a pornit de la faptul că prietena lui Marian Cozma fusese agresată verbal, relatează presa internaţională

Foto: RTV

Moartea brutală a handbalistului român Marian Cozma şi lupta pentru viaţă pe care o duc cei doi coechipieri răniţi a şocat întreaga Europă. Presa internaţională alocă spaţii largi tragediei în care şi-a pierdut viaţa Marian Cozma.

L'Equipe povesteşte că tragedia a pornit de la faptul că prietena lui Cozma fusese agresată verbal în afara discotecii. Tot L'Equipe, cel mai important cotidian sportiv francez, şi cotidianul spaniol Marca scriu că meciul pe care echipa lui Marian Cozma, MKB Veszprem urma să-l aibă la sfîrşitul săptămânii viitoare cu Ademar Leon din Spania ar putea fi amânat.

Federaţia europeană de handbal a transmis condoleanţe familiei lui Marian şi a promis că va lua o decizie în ce priveşte meciul echipei ungare din Liga Campionilor.

Agenţia de presă croată Javno a relatat despre starea de şoc în care se află părinţii lui Marian şi despre prietenia acestuia cu Ivan Pesici, portarul echipei din Veszprem şi al naţionalei Croaţiei, a fost şi el grav rănit în atac. Pesic a fost primul care a sărit în ajutorul lui Marian.

Mai multe articole despre:
presă conflict discotecă Marian Cozma Veszprem