MENIU

Traficul pe DN 1 a fost blocat duminică din cauza miilor de autoturisme

Foto: RTV

Zi de coşmar pe Drumul Naţional 1. Peste 100 de mii de turişti au luat cu asalt zilele acestea Valea Prahovei. O parte dintre ei au ales să se intoarcă acasă încă de duminică, pentru a evita aglomeraţia. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg: s-a circulat bară la bară pe distanţe kilometrice. Mai mult, chiar şi rutele ocolitoare au fost blocate.

Potrivit Poliţiei Rutiere, peste 15 mii de maşini au plecat din staţiunile de munte de pe Valea Prahovei, spre Bucureşti. Aşa că relaxarea vacanţei a fost rapid alungată de nervii orelor pierdute în trafic, iar claxoanele au început să sune.

Vârful maxim al aglomeraţiei a fost la ora 16, când peste două mii de şoferi erau prinşi în trafic, pe drumul dintre Bucureşti şi Braşov. Cei cu nervii mai slabi au cedat şi au făcut cale întoarsă.

"Am stat o oră, am luat coada de sus de acolo de la intrarea în Sinaia şi am făcut o oră până la intersecţie aici şi acuma am luat-o înapoi..ce rost are să mai facem înca 3 ore şi înapoi? Dar m-am întors şi asta e..", a declarat un şofer.

Poliţia Rutieră se aşteaptă ca astăzi DN 1 să fie şi mai aglomerat, pentru că este ultima zi liberă pentru foarte mulţi români.
Mai multe articole despre:
soferi poliţie trafic DN1 cozi vacanţă aglomeraţie