MENIU

Traficul auto a fost îngreunat pe drumul care face legătura între Cluj şi Bistriţa

Foto: RTV

Traficul rutier a fost complet dat peste cap în Gherla pe Drumul European 576 care face legătura între Cluj şi Bistriţa.

Firma care s-a ocupat de construirea centurii Gherlei, închise la numai trei zile de inaugurare, repară acum drumul care traversează oraşul.Din cauza restricţiilor, traficul greu este paralizat, iar şoferii se plâng că nu au altă variantă ocolitoare.

Şoseaua de centură a oraşului Gherla a fost închisă şi abandonată la mai bine de două săptămâni de la inaugurare,  În urma unei alunecări de teren, asfaltul s-a spart, iar muncitorii au excavat până la fundaţia lucrării, unde se acumulează apă. Acum, şantierul este pustiu, însă autorităţile locale au spus că nu este nicio grabă: şoseaua trebuie finalizată până la 1 octombrie. ''Nici nu e nicio urgenţă. Haideţi să facem de data asta încet, fără presiuni şi oricum în cursul lunii septembrie trebuie să se rezolve'', a precizat Florin Stamatian, prefectul judeţului Cluj.

Construirea şoselei de centură a durat doi ani şi a costat opt milioane de lei. Pe 14 august, drumul de 5,5 kilometri a fost inaugurat de premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor. Chiar a doua zi, asfaltul a crăpat din cauza unei alunecări de teren.

Mai multe articole despre:
Cluj Bistriţa maşini şofer Gherla