MENIU

TRADIŢII BIZARE. Episodul VI: Obiceiuri şi practici sexuale ciudate

Foto: wackyarchives.com

Lumea e plină de tradiţii bizare, multe dintre ele sunt acum parte a istoriei diverselor popoare. REALITATEA.NET vă propune seria Tradiţii Bizare în care vor fi prezentate obiceiuri ciudate care s-au practicat sau încă se mai practică în lume. În episodul VI ne ocupăm de obiceiuri şi practici sexuale ciudate.

În nordul îndepărtat al Indiei, există temple care datează din anul 1000 î. Hr., care sunt decorate cu sculpturi erotice. Templul este locaţia \"nunţii zeilor\" ceremonie oficiată în fiecare an, într-o noapte cu lună plină. Tradiţia continuă deşi este organizată de o naţiune care a scos în afara legii sărutul în public.

În SUA, legislaţia a fost foarte permisivă până în 1889, stipulând vârsta minimă de la care fetele puteau consimţi la relaţii sexuale la 10 ani sau chiar 7 ani în Delaware. Legislaţia actuală încearcă să controleze viaţa sexuală a cetăţenilor, o lege în vigoare în Washington D.C. interzice orice poziţie sexuală în afara celei \"a misionarului\".

În Liban bărbaţilor le este permis să aibă relaţii sexuale cu animale, însă doar cu femele. Cei care încalcă această dispoziţie sunt condamnaţi la moarte.

În Bahrein bărbaţii care sunt medici ginecologi, pot examina organele genitale ale femeilor însă nu le pot privi direct. Ei pot examina vizual doar reflexia organelor genitale într-o oglindă.

În Guam un bărbat are ca singură îndatorire de serviciu dezvirginarea femeilor. În Guam o femeie nu se poate căsători dacă este virgină.

În Hong Kong soţia îşi poate ucide soţul, dacă l-a prins că o înşeală, însă îl poate ucide doar cu mâinile goale. În ce priveşte uciderea amantului/amantei soţului, aici nu există restricţii.

În Santa Cruz, Bolivia, este ilegal ca un bărbat să întreţină relaţii sexuale concomitent cu o femeie şi fiica ei.

În Botswana există o tradiţie a populaţiei Tswana, potrivit căreia cuplurile trebuie să întreţină relaţii sexuale de Anul Nou. Ca un rezultat al acestei tradiţii, în luna ianuarie se înregistrează un număr mare de divorţuri, care au ca motiv lipsa uneia dintre părţi de la această ceremonie.

Tot în Botswana, la populaţia Kalanga, tânăra mireasă este încuiată într-o cameră împreună cu socrul ei. Când acesta din urmă părăseşte camera pronunţă una din următoarele sentinţe: \"Da, fiul nostru se poate căsători cu ea” sau “Nu, duceţi-o înapoi la părinţii ei!\"

Practici sexuale ciudate

Agalmatofilia este o deviaţie sexuală în care obiectul atracţiei sunt statuile, manechinele, păpuşile etc. Agalmatofilia poate include şi Pigmalionismul, care descrie atracţia faţă de un obiect, creaţie proprie.

Nyotaimori este o practică în cadrul căreia o tânără virgină serveşte drept platou pentru sushi. Tinerele trec prin antrenamente lungi şi obositoare pentru a ajunge la performanţa de a sta ore întregi nemişcate şi indiferente la discuţiile din jurul lor.

Pseudonecrofilia este simularea actului sexual cu un cadavru. Unul dintre parteneri rămâne perfect nemişcat în timpul actului sexual. Pentru un plus de realism \"pseudo-cadavrul\" face o baie cu apă foarte rece înainte de actul sexual.

Salirofilia implică murdărirea şi răvăşirea partenerului. Poate consta în distrugerea îmbrăcămintei, acoperirea partenerului cu noroi sau murdărie sau răvăşirea părului sau machiajului. Această deviaţie sexuală nu implică rănirea partenerului, ci doar a imaginii acestuia.

Teratofilia este atracţia faţă de persoanele cu diformităţi. O versiune a teratofiliei este acrotomofilia, atracţia sexuală faţă de persoane care au suferit amputări.

Citeşte şi:

TRADIŢII BIZARE. Episodul V: Metode înspăimântătoare de execuţie

TRADIŢII BIZARE. Episodul IV: De la exorcism la botezul morţilor

TRADIŢII BIZARE. Episodul III: Obiceiuri barbare în lume

TRADIŢII BIZARE. Episodul II: obiceiuri ciudate la masă

TRADIŢII BIZARE. Episodul I: şase obiceiuri ciudate de nuntă din lume