MENIU

Tot mai mulţi adolescenţi din Suedia se prostituează pe internet, potrivit unui studiu

Foto: www.momlogic.com

Mai bine de 40.000 de tineri au mărturistit că au vândut imagini cu conţinut sexual pe internet, a scos la iveală un studiu asupra comportamentului adolescenţilor din Suedia.

Studiul efectuat în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani a arătat că aceştia se simt obligaţi să răspundă la cererile primite pe email de a trimite fotografii cu conţinut sexual.

Studiul – realizat de Consiliul naţional pentru problemele tinerilor - a arătat că 43 la sută dintre cei intervievaţi sunt de acord că este acceptabil din punct de vedere moral să primeşti bani în schimbul întreţinerii de relaţii sexuale.

Dar tinerii se simt ruşinaţi după ce  au oferit fotografii proprii, cu conţinut sexual, în schimbul unor sume de bani.

O respondentă de 17 ani, a declarat: "Cunosc pe cineva care a trimis fotografii, iar acum se simte groaznic pentru că au fost publicate peste tot, iar colegii din şcoală le-au văzut."

Iar prostituţia în rândul tinerilor poate duce la depresie, avertizează purtătorul de cuvânt al Consiliului, Inger Ashing.

"Atât tinerii care oferă sex pentru bani, cât şi cei care vând imagini cu conţinut sexual se simt mult mai rău decât o persoană obişnuită. Apar probleme de interacţiune cu familia şi sunt depresivi."
Mai multe articole despre:
prostituţie internet Suedia sex email