MENIU

Topul celor mai sexy ziariste din România - VEZI VIDEO

Foto: catavencu.ro
Foto: catavencu.ro
Foto: catavencu.ro
Foto: catavencu.ro
Foto: catavencu.ro
Foto: catavencu.ro
Foto: catavencu.ro
Foto: catavencu.ro
Foto: catavencu.ro

Lucrează în presă scrisă, sunt inteligente şi mai au un mare avantaj sunt frumoase! Este vorba de cele mai sexy ziariste din ţara noastră, potrivit unui clasament realizat de Acadamia Caţavencu, pe baza voturilor venite de la cititori.

Jurnaliştii de la Academia Caţavencu au propus cititorilor 33 de reprezentante ale sexului frumos care lucrează în presa scrisă. Acestea au putut fi votate timp de o lună pe siteul publicaţiei.

Prima în topul preferinţelor cititorilor, cu 154 de voturi, a fost aleasă Elena Stoichiţă, viitorul redactor-şef al unei reviste de femei, care va fi lansată în această toamnă. Elena are 27 de ani şi a mai fost beauty editor la o altă revistă de femei şi spune că urăşte traficul din Bucureşti.

Locul doi este ocupat de Andra Ilaş, redactor la revista FHM. Printre lucrurile cu care mândreşte jurnalista se numără şi un interviu cu Will.I.Am, vocea trupei Black Eyed Peas.

Liviana Rotaru a luat bronzul în topul întocmit de cititorii Academia Caţavencu, cu 128 de voturi. Liviana are 23 de ani şi este redactor de investigaţii la Evenimentul zilei. În această calitate a scris printre altele despre cuplul Udrea-Cocoş sau despre cum şi-a manifestat România disponibilitatea de a găzdui închisori secrete ale armatei americane.

Pe următoarele locuri s-au clasat Diana Mărăşoiu, de 23 de ani, care scrie pentru revista Bolero, Corina Mlădinoiu, 20 de ani, de la Pro Sport, Cosmina Balaban, 22 de ani, care scrie pentru Maxim şi Alexandra Bădicioiu Matei, editor coordonator REALITATEA.NET.

Citeşte mai mult în Academia Caţavencu

 

Mai multe articole despre:
Academia Caţavencu sexy fhm jurnaliste