MENIU

Tinerii de la Timişoara au vrut să-l decapiteze pe Trifu Shrottu pentru că nu încăpea în valiză

Foto: rtv

Noi dezvăluiri în cazul crimei de la Timişoara! Carmen Bejan pretinde că i-a aplicat lui Trifu Shrottu trei lovituri de cuţit în zona inimii, după ce Sergiu Florea l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele punându-l pe bărbatul de 65 de ani la pământ, după care l-au tranşat şi l-au băgat în valiză. Pentru că nu încăpea, cei doi tineri s-au gândit să-l decapiteze.

Potrivit site-ului agenda.ro, anchetatorii au făcut joi noi dezvăluiri legate de crima de la Medicină!

Potrivit anchetatorilor, din noile declaraţii ale celor doi studenţi, povestea stă puţin diferit. Carmen Bejan susţine că a fost acostată pe stradă de Trifu Shrottu, şi nicidecum nu s-au folosit de un anunţ la mica publicitate.

Fata şi bărbatul de 65 de ani au schimbat apoi numere de telefon şi au decis să se întâlnească pentru o partidă de sex.

Fata i-a dat întâlnire în camera de cămin lui Trifu Shrottu, iar Sergiu povesteşte că a stat pe hol, în dreptul uşii, pentru siguranţa fetei. La un moment dat, a auzit gălăgie în cameră şi a năvălit înăuntru.

L-a găsit pe Trifu Shrottu ţinându-se cu mâinile de cap, în dreptul ochilor, după ce fata îi dăduse cu spray paralizant. Aici, Carmen Bejan povesteşte că au început să se certe din cauza că bărbatul îşi dorea o partidă de sex oral, iar ea nu a acceptat decât normal. Sergiu a tăbărât asupra lui Trifu cu pumnii şi cu picioarele.

Tânăra povesteşte că a ţintit inima bărbatului pentru ca aşa i-a spus Sergiu, ca să se asigure că Trifu va muri. Apoi, spune Sergiu Florea, Carmen i-ar fi băgat nişte pungi în gură pentru că gemea şi le-a fost teamă să nu fie auzit.

Fata are însă o altă variantă. Susţine că baiatul a fost cel care i-a pus bărbatului caluşul în gură. Cert este că i-au legat mâinile şi picioarele cu scoci şi apoi l-au băgat într-un dulap.

Cei doi recunosc că au avut amândoi ideea tranşării cadavrului. Tinerii au plecat la un supermarket de unde au cumpărat geamantanul şi sacii de plastic.

S-au întors în cameră şi s-au apucat de treabă. Pentru că nu încăpea în valiză, au vrut să-l decapiteze, dar au renunţat şi au tăiat picioarele.

Studenţii au decis să scape de cadavru incendiind maşina în care aveau să-l înghesuie. Voiau să ducă autoturismul undeva în afara oraşului şi să-i dea foc.

Sergiu Florea chiar a mers până la o benzinărie încercând să cumpere o sticlă de combustibil, dar angajaţii de la peco nu i-au dat. Apoi, noaptea, în jurul orei 4.00, au hotărât să care cadavrul făcut bucăţi la maşină.

Citeşte şi Studenta de la Timişoara va fi judecată pentru complicitate la omor

Tinerii implicaţi în crima de la Timişoara provin din familii bune şi au intrat primii la facultate