MENIU

Tinerii care doresc să lucreze în Grecia la vară au la dispoziţie 2.000 de locuri de muncă

Foto: warwick.ac.uk

În această vară, 2.000 de locuri de muncă au fost puse la bătaie de hotelierii greci pentru studenţii şi tinerii români. Este vorba despre Programul Happy Summer Greece, care oferă anual stagii de practică plătită.

Salariul variază între 400 şi 800 de euro. Tinerii pot lucra ca recepţioneri, ospătari, barmani, salvamari, animatori pentru copii sau cameriste.

Oferta este greu de refuzat, dacă ne gândim că vor munci în hoteluri de 4 sau 5 stele din insulele Creta, Rhodos, Corfu, sau Skiatos.

Mai mult, angajaţii beneficiază de cazare, masă şi transport dus-întors. Contractul acoperă şi două nopţi de cazare în două oraşe turistice, unde tinerii pot vizita mai multe obiective.

La finalul verii, aceştia vor primi un certificat de practică internaţională. Cei care doresc să aplice pentru un post, pot veni la târgul de job-uri "Happy Summer JobFair", care va avea loc la sfârşitul lunii martie în Bucureşti şi Iaşi. De asemenea, se pot înscrie şi pe site-ul www.happysummer.ro.

Tinerii selectaţi vor plăti o taxă de înscriere de 113 euro, care va putea fi achitată şi în rate. Programul este organizat de ICEP World România. Peste 3.000 de români au fost selectaţi pentru aceste job-uri în anii precedenţi.

Mai multe articole despre:
târg salariu Grecia tineri muncă hotel vara job