MENIU

Timişorenii care nu au timp să îşi plătească ratele pot apela la o firmă

Foto: RTV

Timpul înseamnă bani. Pe acest principiu, un tânăr din Timişoara a avut o idee inedită de afacere: umblă toată ziua prin oraş şi achită rate, facturi, impozite şi chiar plăteşte amenzi. Pentru alţii. Clienţii sunt mulţumiţi că nu îşi pierd timpul pe la ghişee, şi spun că aşa sunt la zi cu toate dările şi nici nu întârzie la serviciu.

Dacă v-aţi săturat să staţi la coadă ca să plătiţi rate, facturi sau amenzi, acum puteţi să spuneţi adio acestor griji. O firmă din Timişoara face toate aceste servicii pentru dumneavoastră, contracost.

Ion Bîrsescu s-a gândit să le vină în ajutor celor care nu au timp să umble pe la bănci.

"Din dorinţa de a face bani, în primul rând, de a face bani pe lipsa de timp a oamenilor. Trăim în secolul vitezei, ştim că timpul înseamnă bani, de aici a pornit ideea", a declarat Ion Bîrsescu, reprezentant firmă.

Cei mai mulţi dintre clienţii săi sunt angajaţi ai companiilor multinaţionale, cărora jobul le răpeşte tot timpul. Aceştia au nevoie şi de altfel de servicii, cum ar fi cumpărarea de consumabile, de exemplu.

Comisionul pentru acest tip de servicii este în funcţie de numărul de kilometri parcurşi. Pentru achiatrea a două rate, la două sedii de bănci diferite, de exemplu, beneficiarii scot din buzunar, în plus, 25 de lei. În zilele bune, plătitorii de taxe achită şi 10-15 rate sau facturi, la care se adaugă amenzi şi impozite. Încasările lunare pot ajunge şi până la zece mii de lei.