MENIU

Timişoara va întâlni pe VfB Stuttgart în play-off-ul Ligii Campionilor

Foto: mcalcio.com

Până la grupele celei mai importante competiţii a cluburilor, bănăţenii mai au de jucat o dublă manşă, împotriva echipei la care evoluează Ciprian Marica, VfB Stuttgart.

Un al doilea adversar european de calibru în această vară, pentru FC Timişoara, în preliminariile Ligii Campionilor. După Şahtiorul lui Mircea Lucescu, Banatul va fi vizitat, la doar două săptămâni, de VfB Stuttgart, echipă la care joacă atacantul naţionalei, Ciprian Marica. Este al doilea internaţional român care vine în România pentru a le fi adversar compatrioţilor, după Răzvan Raţ, şi ar putea fi chiar titular, după plecarea lui Mario Gomez la Bayern München.

În sezonul trecut, VfB Stuttgart s-a luptat până în ultima etapă la câştigarea campionatului. Printre jucătorii exponenţiali se numără, alături de portarul Jens Lehmann, bielorusul Hleb, venit în această vară de la Barcelona, rusul Pogrebnyak, adus de la Zenit, turcul Baştürk şi internaţionalul german Hitzlsperger, căpitanul echipei, care are 47 de selecţii şi şase goluri în naţională. Partida tur se va juca pe 18 august, la Timişoara, iar returul pe 26 august, în Germania.