MENIU

Thereau, exemplu negativ la Anderlecht

Foto: NewsIn

Cyril Thereau, fostul atacant al Stelei, regretat încă de suporterii roş-albaştrilor, a ajuns un exemplu negativ pentru managerii lui Anderlecht. Herman Van Holsbeek a declarat că transferul lui Thereau a fost un eşec total pentru gruparea belgiană.

Herman Van Holsbeek, managerul lui Anderlecht, a făcut o scurtă caracterizare a politiic de transferuri a grupării violete, în ultimii ani. Într-un interviu acordat publicaţiei ExtraVoetbal, Van Holsbeek s-a declarat dezamăgit de jucătorul transferat de la Steaua, Cyril Thereau.

"Un exemplu de "aşa nu" ar fi transferul lui Thereau. Să aduci un jucător pentru 2,5 milioane şi să îl vinzi pentru 500.000 de euro este un eşec total. Acest lucru nu trebuia să se întîmple la o echipă ca Anderlecht", a spus Van Holsbeek.

Cyril Thereau a fost transferat de Anderlecht de la Steaua, la începutul sezonului 2007-2008. Deşi la roş-albaştri a reuşit 10 goluri în 17 meciuri, Thereau nu s-a adaptat la Anderlecht, pentru care a înscris o singură dată în 11 partide.

De la începutul acestui sezon evoluează pentru fosta sa echipă, Charleroi, gruparea de la care a venit la Steaua.  Thereau a înscris 4 goluri pentru "zebre", în 15 meciuri.

Mai multe articole despre:
Steaua Cyril Thereau Charleroi Anderlecht