MENIU

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Foto: thegamereviews.com

Noul episod din Letopiseţul Întunericitului ne pune iar în maioul cu iz de transpiraţie second-hand al lui Vin Diesel. De parcă oferta de first person-uri nu era şi aşa plină de abureli, iată că îşi face apariţia un nou joc despre care toată lumea spera sincer că o să mai bage nişte văzduh în gumele cam dezumflate ale genului FPS.

TCoR AoDA se petrece în străfundurile Universului, în mare parte la bordul navei cu nume de zeiţă din titlu, deflorată de 235 de mercenari puşi pe fapte măreţe: jaf, viol, comerţ cu sclavi, droneificare, totul încununat cu sirop de tortură à la medieval şi sos generos de genocid.

Cu o asemenea premisă minunată, cică nu poţi să te abţii şi pui mâna pe Riddick să împarţi dreptate în toate direcţiile.

În joc, iei bâta/şişul/lamele/armele de foc ale lui Riddick de toate felurile şi omori aproape tot ce mişcă. Mai târziu, atunci când pui tălpăşiţa pe planeta în jurul căreia orbitează Dark Athena, primeşti şi un SCAR Gun, care trage cu multe capsule cu aer comprimat pe care le detonezi artistic după ce le lipeşti pe ţinte. De SCAR Gun, ca de altfel şi de întreg jocul, te plictiseşti în 3… 2… 1… ore.

CITEŞTE MAI DEPARTE PE CAŢAVENCU.RO

Mai multe articole despre:
joc games Vin Diesel