MENIU

Tentativă de jaf armat la o sucursală bancară din Braşov

Foto: RTV
O tentativă de tâlhărie a avut loc, miercuri după-amiază, la sucursala unei bănci din municipiul Braşov.

O tentativă de tâlhărie a avut loc, miercuri după-amiază, la sucursala unei bănci din municipiul Braşov, autorul fugind din bancă după ce a fost întâmpinat de agentul de pază al băncii.

"La ora 16.45, o persoană necunoscută a pătruns în sediul sucursalei unei bănci comerciale din municipiul Braşov. Bărbatul a fost întâmpinat de agentul de pază al băncii, pe care l-a ameninţat cu un obiect care părea a fi un pistol, după care a fugit fără a răni pe nimeni şi fără a fura vreo sumă de bani din bancă. Bărbatul avea o şapcă pe cap şi purta ochelari de soare. Poliţiştii au început cercetările, încercând identificarea atacatorului", a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

În urmă cu mai puţin de două luni, pe 17 iulie, o altă sucursală a aceleiaşi bănci a fost atacată de un bărbat înarmat, care a ameninţat funcţionarii băncii cu un pistol cu gloanţe de cauciuc, a tras un foc în aer şi a fugit fără a reuşi să vreun ban din bancă. Purtătorul de cuvânt al IPJ a mai spus că deocamdată nu se pot face legături între cele două tentative, poliţiştii urmând a compara datele celor două cazuri.

"În cazul de astăzi (miercuri - n.r.) vorbim despre o tentativă de tâlhărie, în timp ce în celălalt caz a fost vorba de o tentativă de jaf armat. Cercetările vor continua, anchetatorii fiind cei care vor trebui să se pronunţe cu privire la existenţa unei eventuale legături între cele două cazuri", a mai spus Naghi.

Mai multe articole despre:
bancă armă poliţie Braşov jaf jaf armat