MENIU

Tenis - Nadal s-a calificat în turul 3 la Paris după ce a salvat 5 mingi de meci în faţa lui Almagro

Foto: http://a.espncdn.com

Tenismenul spaniol Rafael Nadal s-a calificat, miercuri, în turul 3 al turneului Masters de la Paris, după ce l-a învins pe compatriotul său Nicolas Almagro, în faţa căruia a salvat 5 mingi de meci în setul doi, informează site-ul oficial al competiţiei.

Almagro şi-a adjudecat primul set lejer, cu 6-3, însă în partea secundă lupta a fost mult mai strânsă. După ce Nadal a ratat o minge care i-ar fi dat posibilitatea să-şi adjudece setul doi cu 6-4, scorul a devenit 5-5, iar Almagro a reuşit break-ul şi a avut apoi 3 mingi de meci pe serviciul său. Nadal le-a salvat, adversarul său a ratat încă două mingi de meci, după care setul a ajuns în tie-break, pe care fostul lider mondial l-a câştigat la doi.

Nadal a început setul trei cu un break, însă Almagro a reuşit imediat re-break-ul şi s-a distanţat la 3-1. Nadal a mai reuşit o revenire, egalând la 3, după care Almagro a cerut intervenţia medicului şi s-a întors pe teren, reuşind să preia conducerea cu 5-3. După ce problemele medicale au continuat să-i afecteze jocul lui Almagro, Nadal a revenit din nou, egalând la 5 şi, în final, şi-a adjudecat setul cu 7-5, după un meci care a durat 3 ore şi 14 minute.

Nadal va juca în turul 3 cu Tommy Robredo, care s-a impus cu 6-4, 6-4 în faţa cehului Tomas Berdych.
Mai multe articole despre:
Paris Tenis Rafael Nadal Masters