MENIU

Tatuajele văzute de români: Artă sau imitaţie?

Foto: ebookstore.co.uk
Costi este unul dintre cei mai buni tatuatori din România

Tatuajele au devenit la modă şi printre români, însă nu ca artă, ci mai mult ca imitaţie a unor celebrităţi sau ca dorinţă de a fi mai interesanţi. Artiştii tatuatori sunt dezamăgiţi de această percepţie şi speră ca prin deschiderea unor saloane de calitate şi prin organizarea unor festivaluri, oamenii să realizeze că tatuatul este tot o operă de artă.

La REALITATEA.NET MAGAZIN îl puteţi vedea pe Costi, unul dintre cei mai buni tatuatori din România. El spune că aproape de fiecare dată când are un client, încearcă să îl sfătuiască cu privire la tatuaj. Şi asta pentru că majoritatea aleg modelele văzute la celebrităţi şi nu vin cu idei proprii.

Costi speră să dezvolte arta tatuatului în România prin lansarea unor săli de calitate şi a unor festivaluri la care să participe cei mai buni tatuatori din lume.

Tot la REALITATEA.NET MAGAZIN puteţi vedea satul celor două băbuţe. Sunt doar ele în moţ de munte şi trebui să se descurce singure cu tot ce ţine de gospodăriile lor. Tot ele trebuie să îndepărteze animalele sălbatice ce le vizitează din când în când. În satul lor nu există centru medical, poliţie sau şcoală. Nici măcar vecini.

Puteţi să contribuiţi direct la realizarea emisiunii trimiţând imagini sau comentarii la adresa penet@realitatea.net.

REALITATEA.NET Magazin, prezentată de Ionel Lespuc, vă aduce în fiecare săptămână cele mai interesante ştiri de pe portalul REALITATEA.NET şi reportaje în exclusivitate.

 

Mai multe articole despre:
sat artă artist tatuaj