MENIU

Târgumureşenii nu vor să intre în noul an cu datorii

Astăzi a fost ultima zi din an în care târgumureşenii şi-au putut plăti taxele şi impozitele locale.
Astăzi a fost ultima zi din an în care târgumureşenii şi-au putut plăti taxele şi impozitele locale. Încă de la primele ore ale dimineţii, s-au format cozi în faţa ghişeelor.

Aşa că, pe ultima sută de metri stau la cozi, pentru a-şi plăti dările către stat. Atât la Primărie, cât şi la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Mureş sute de persoane s-au înghesuit miercuri să-şi plătească datoriile.

Miercuri a fost ultima zi din an în care târgumureşenii şi-au putut plăti taxele şi impozitele locale. Încă de la primele ore ale dimineţii, s-au format cozi în faţa ghişeelor. Oamenii nu au vrut să intre în noul an cu datoriile neachitate.

Unele dări, cum ar fi cele de salubritate sau impozitul pe garaje au putut fi plătite până miercuri, fără penalizări. Serviciul de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Tîrgu-Mureş a reuşit să încaseze, mai bine de 90% din datorii, atât de la persoanele fizice, cât şi de la cele juridice. Ghişeele se vor redeschide în noul an, abia pe 11 ianuarie.

Îmbulzeală a fost şi la Direcţia Generală a Finanţelor Publice. Şi aici, mureşenii s-au grăbit să scape de datorii. La Finanţe, ghişeele vor fi deschise şi joi, până la ora 10.30.

Mai multe articole despre:
impozit datorii Mures taxe