MENIU

Tamaş a fost reprimit la prima echipă, după ce a consumat alcool în cantonament

Foto: NewsIn

Vicepreşedintele lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că este bucuros de revenirea la prima echipa a lui Gabriel Tamaş, trimis la Dinamo II din motive de indisciplină, şi adaugă că atât echipa de club, cât şi echipa naţională, au nevoie de serviciile fundaşului.

"Mă bucur că Gabi Tamaş a fost reprimit la prima echipă. El trebuie să înţeleagă că există reguli pentru toţi jucătorii, indiferent de numele lor. Sper că a învăţat ceva din asta, pentru că dacă se va mai repeta, cred că va fi mult mai grav. Mircea Rednic a luat o decizie foarte bună că l-a rechemat. Atât Dinamo, cât şi echipa naţională au nevoie de el", a spus Turcu, după ce marţi, tehnicianul Mircea Rednic a anunţat că internaţionalul Gabi Tamaş va fi reprimit la prima echipa începând de săptămâna viitoare.

Internaţionalul Gabriel Tamaş a fost anunţat săptămâna trecută că a fost retrogradat la echipa a doua după ce nu s-a prezentat la antrenament şi a consumat băuturi alcoolice în cantonamentul din Antalya.
Mai multe articole despre:
Dinamo alcool cantonament lot Gabriel Tamaş