MENIU

Sute de jucării expuse la Târgul Copiilor

Foto: treehugger.com

Timp de 3 zile, copiii împreună cu părinţii lor vor avea ocazia să descopere sute de jucării expuse la Târgul Copiilor, organizat în acest weekend de Primăria Sectorului 1 Bucureşti şi ATE Carpatia. În plus, pentru părinţi, cei doi organizatori au pregătit în aceeaşi locaţie Târgul de Cadouri.

Copii de toate vârstele, însoţiţi de părinţii lor, sunt aşteptaţi între 14 şi 16 august la Târgul Copiilor pentru a-şi găsi jucării noi şi jocuri incitante, care să le dezvolte aptitudinile şi să le trezească curiozitatea.

Vizitatorii vor fi întâmpinaţi de animatori şi clovni care au pregătit sesiuni de face painting şi modelaje din baloane pentru cei mici, în timp ce părinţii vor putea alege din varietatea de daruri expuse în cadrul Târgului de Cadouri.

În acest weekend, pe bulevardul Aviatorilor, trotuarul din faţa parcului Kiseleff, vor fi expuse jucării pentru copii de toate vârstele, haine, cărţi şi reviste, articole pentru sugari, instrumente muzicale, şi tot ceea ce poate aduce un pic de fericire în inimile copiilor dar şi cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă.

Mai multe articole despre:
jucării