MENIU

Surdu aduce victoria Stelei la Galaţi

Foto: NewsIn

Steaua a câştigat la limită, scor 1-0, în deplasare, meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a 4-a a Ligii I.

Cu multe schimbări în echipă, Steaua lui Bergodi nu a arătat mare lucru şi doar ratările exasperante ale lui Matei au făcut ca prima repriză să se încheie la egalitate.

După pauză, Steaua a ratat o ocazie mare prin Szekely, care a rămas singur cu Kolev, dar a şutat slab şi portarul bulgar a reţinut fără probleme.

A urmat o ocazie rarisimă a gălăţenilor după o acţiune personală a lui Sălăgean pe stânga, care a pasat la prima bară spre Paraschiv, Zapata a parat în extremis devierea gălăţeanului, mingea sărind la Matei. Însă acesta, cu jumătate de poartă goală în faţă, a trimis la o palmă de bara din dreapta.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Romeo Surdu în minutul 58 cu un şut de la 16 metri, după ce a primit o pasp excelentă de la Andrei Ionescu.

Gălăţenii puteau egala în minutul 73, la o fază în care Zapata a ieşit total aiurea pe o centrare, din faţa sa Jelev trimiţând cu capul spre poarta goală, însă mingea a trecut pe lângă buturile porţii steliste.

Bogdan Stancu  a fost eliminat în minutul 75 când a primit al doilea cartonaş galben după ce şi-a lovit cu cotul un adversar şi astfel va rata marele derby cu Dinamo din etapa viitoare.

CASETA TEHNICĂ:

OŢELUL GALAŢI-STEAUA 0-1 (Surdu 58)

Oţelul: Kolev - Râpă, Sg. Costin, Jelev, Siminic - Antal, L. Iorga (Axente 84), Giurgiu, Sălăgean (Ibeh 71) - G. Paraschiv - M. Matei (N'Kongue 63). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Steaua: Zapata - Ninu, Tudose, Baciu, P. Marin - Szekely (Grzelak 90+2), A. Ionescu, Al. Iacob (Onicaş 71), B. Nicoliţă - B. Stancu, Surdu (Bibişkov 86). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Szekely 29, Stancu 62, 75, Onicaş 90

Cartonaş roşu: Stancu 75

Arbitri: Istvan Kovacs - Micloş Nagy, Gero Szabo

Stadion: Oţelul; Spectatori: 8.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Oţelul Galaţi - Steaua, scor 0-1

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Oţelul Galaţi etapa a 4-a