MENIU

Suporteri români, împiedicaţi să ajungă la meciul cu Ungaria

Foto: dailymail.co.uk

Un grup de 33 de suporteri ai naţionalei României, care intenţionau să meargă pe stadion la amicalul de miercuri seară cu Ungaria, au fost blocaţi în Arad, din cauză că Jandarmeria le-a sugerat firmelor de transport să nu le pună autocare la dispoziţie, pentru a-i duce la Budapesta.

Mai mulţi suporteri ai naţionalei, care intenţionau să ajungă la meciul amical cu Ungaria, au fost blocaţi în Arad din drumul lor către Budapesta.

Conform Pro Sport, aceştia, în număr de 33, au ajuns cu trenul în oraşul de pe malul Mureşului, de unde urmau să îşi continue călătoria cu au autocar, însă s-au trezit că firma de transport nu le mai pune vehiculul la dispoziţie. "Reprezentanţii firmei de transport ne-au spus că i-au sunat cei de la Jandarmeria Română şi le-au sugerat să nu ne mai dea autocarul. Noi avem factură pentru cei 21.000 de lei pe care i-am plătit pentru acest autocar şi bilete cumpărate pentru partida de diseară, dar ei au spus că dacă mergem la meci nu ne mai dau autocarul şi ne vor da banii înapoi pe transport", a declarat unul dintre suporteri, pentru ziarul citat.

Situaţia a fost confirmată de Vlad Popescu, liderul Peluzei Nord Timişoara, care a adăugat că în cele din urmă au aranjat să treacă graniţa cu alt mijloc de transport.