MENIU

Supermodelul brazilian Gisele Bundchen s-a căsătorit în secret - VEZI FOTO

Foto: blogspot.com
Foto: insider.com
Foto: insider.com

Supermodelul brazilian Gisele Bundchen s-a căsătorit cu jucătorul american de fotbal Tom Brady. Ceremonia s-a desfăşurat, joi seară, într-un cadru restrâns, departe de ochii presei.

Cununia religioasă s-a desfăşurat la o capelă din Santa Monica, Los Angeles, iar petrecerea a avut loc acasă la cei doi îndrăgostiţi. Potrivit revistei US Weekly, mireasa a purtat o rochie din dantelă, semnată Dolce & Gabbana. 

La sfârşitul anului trecut, presa a speculat că în Ajunul Crăciunului, supermodelul şi iubitul ei, în vârstă de 31 de ani, s-au logodit. Imediat după ce informaţia a apărut pe prima pagină a tabloidelor, Giselle a negat speculaţiile: "Cineva a bănuit că m-am logodit. Unii oameni chiar au imaginaţie". 

În ciuda declaraţiilor, Gisele a fost văzută la Carnavalul de la Rio, purtând un inel de logodnă. 

Supermodelul, în vârstă de 28 de ani, şi Tom Brady sunt împreună din decembrie 2006. Cei doi s-au cunoscut la trei săptămâni după ce fotbalistul încheiase o relaţie de trei ani, cu actriţa Bridget Moynahan, care a jucat alături de Will Smith, în filmul "I, Robot".

Gisele Bundchen este cel mai bine plătit model din lume şi are o avere estimată la 17.5 milioane de dolari, iar soţul ei câştigă 9 milioane de dolari pe an.