MENIU

Studenta din Timişoara, care a recunoscut că l-a înjunghiat pe bătrân, va fi judecată pentru complicitate la omor

Foto: RTV

Raul Sergiu Florea va fi cercetat pentru omor, iar prietena lui, Carmen Bejan, pentru complicitate la omor, chiar dacă fata a recunoscut că i-a aplicat bărbatului de 65 de ani, din Timişoara, mai multe lovituri de cuţit în zona pieptului.

Medicii legişti sunt cei care vor stabili, în aproximativ o lună, dacă Trifu Schroth a murit ca urmare a loviturilor de cuţit sau pentru că a fost bătut de către tânărul de 20 de ani.

Miercuri seară, avocatul băiatului a declarat că fata şi-a schimbat declaraţia şi că i-ar fi aplicat trei lovituri de cuţit bătrânului, în zona inimii. Între timp, şi Raul Florea şi-a schimbat declaraţia. Iniţial, tânărul susţinea că fiecare dintre cei doi au tăiat câte un picior bărbatului. Ulterior, Florea a declarat că doar el l-a tranşat pe bărbat şi că i-a tăiat şi gâtul, ca să încapă în geamantan.

Declaraţiile tinerilor se contrazic şi în privinţa modului în care Trifu Schroth a ajuns în camera de cămin.

Fata spune că l-a cunoscut pe bărbatul de 65 de ani pe stradă, de unde a racolat-o, iar băiatul a precizat că prietena lui a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu Schroth contra unor sume de bani. Ambii susţin, însă, că s-au înţeles să-l tranşeze pe Trifu Schroth şi că intenţionau să-l transporte pe un câmp, unde aveau de gând să-i dea foc.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş i-au audiat, miercuri, pe cei doi arestaţi preventiv pentru omor şi complicitate la omor. "Fata a recunoscut că, în momentul în care victima era căzută la pământ, fără suflare, la cererea băiatului, a luat cuţitul şi i-a aplicat 3-4 lovituri de cuţit în zona inimii. Nu poate specifica dacă victima era încă în viaţă, sau murise. Încadrarea juridică a faptelor încă nu s-a schimbat", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Mihaela Pop.

Mai multe articole despre:
Timişoara crimă Carmen Bejan