MENIU

Stranieri / Raţ vrea să-i scoată pe Cernat şi Ghioane şi din Cupa Ucrainei

Foto: NewsIn

După ce a eliminat Dinamo Kiev în semifinalele Cupei UEFA, fundaşul Răzvan Raţ, de la Şahtior Doneţk, vrea să elimine şi din Cupa Ucrainei echipa lui Florin Cernat şi Tiberiu Ghioane, care s-a încununat deja campioană.

Echipa lui Raţ şi a antrenorului Mircea Lucescu va întâlni marea rivală Dinamo Kiev în semifinalele Cupei Ucrainei, după ce a eliminat-o în penultimul act al Cupei UEFA. Meciul va avea loc astăzi, tot atunci urmând să se dispute şi cealată semifinală, dintre Metalist Harkov şi Vorskla Poltava.

"O să fie un meci de orgoliu pentru Dinamo Kiev, după ce am eliminat-o în semifinalele Cupei UEFA. Trebuie să ne calificăm în finala Cupei Ucrainei pentru că avem nevoie de un trofeu intern, în condiţiile în care Kievul a câştigat campionatul. Avem un avantaj că jucăm miercuri la Doneţk, iar publicul nostru ne va susţine, aşa cum a făcut-o şi în returul din UEFA", a spune Raţ, pe site-ul său oficial.

Internaţionalul român vorbeşte şi despre calificarea cu Şahtior în finala Cupei UEFA, performanţă despre care spune că reprezintă împlinirea unui vis. "Werder Bremen este o echipă solidă şi a demonstrat acest lucru reuşind să se califice în finală după un succes în deplasare. Sper ca la Istanbul să avem cât mai mulţi fani în tribună, ar fi frumos atât pentru mine, cât şi pentru Mircea Lucescu", a mai afirmat Răzvan Raţ.

Finala Cupei UEFA dintre Şahtior Doneţk şi Werder Bremen se va disputa pe 20 mai, de la ora 21.45, pe stadionul Sukru Saracoglu, din Istanbul.