MENIU

Stoichiţă: \"Terenul a fost prost, dar am şi greşit ca nişte copii în apărare!\"

<descriere>

Antrenorul Stelei a criticat starea terenului de la Ploieşti, după eşecul roş-albaştrilor în faţa Astrei, în etapa a 14-a a Ligii I. Stoichiţă recunoşte însă că Steaua a primit cele două goluri în urma unor greşeli în defensivă.

\"Am făcut nişte greşeli de copii în apărare. Când ai 1-0 şi ratezi aşa...Nu se poate. Şi terenul a fost prost. Noi am încercat să construim, dar terenul ne-a împiedicat. E important acest rezultat, la pauză eram pe primul loc, acum nu mai suntem. Asta e, suntem la 3 puncte de primul loc\", a spus tehnicianul Stelei la GSPTV.

\"A fost un meci ciudat, pe care l-am avut în mână, dar în care am făcut greşeli tehnice. Nu ne-a ajutat nici terenul, iar la fotbal când greşeşti, plăteşti. Nu-i nimic pierdut, putem repara totul duminică. Aşa ne place nouă, să evoluăm sub presiune. Nu consider că a fost o surpriză, pentru că această formaţie a bătut şi Rapidul, şi Timişoara, şi alte echipe\", a mai spus Stoichiţă, după înfrângerea înregistrată de formaţia sa la Ploieşti.

Tehnicianul s-a declarat dezamăgit că elevii săi \"irosesc extraordinar de multe ocazii\" şi a opinat că accidentarea lui Pleşan \"a fost o pierdere care a contat, chit că şi Tănase a jucat bine\".

Steaua a fost învinsă luni, în deplasare, de Astra Ploieşti cu scorul de 2-1, deşi a condus la pauză, după golul lui Kapetanos. Gazdele au replicat în repriza secundă, cu o \"dublă\" a lui Păun. În urma acestui rezultat, Steaua rămâne cu 25 de puncte, în timp ce Astra a acumulat 16 puncte şi a urcat temporar pe locul 11.

Mai multe articole despre:
Steaua Astra Apărare greşeli Mihai Stoichiţă