MENIU

Steven Tyler ar putea să părăsească trupa Aerosmith

Foto: wordpress.com

Steven Tyler ar putea să părăsească grupul american rock Aerosmith. Se pare că băieţii din trupă se gândesc serios la posibilitatea de a lua "o pauză mai lungă" sau de a-şi căuta un nou solist.

După ce gurile rele au comentat în presa americană că Tyler este pe punctul de a părăsi Aerosmith, ceilalţi membri ai trupei au declarat că nu le rămâne nimic altceva de făcut decât să aleagă între "o pauză lungă" sau să caute un nou solist. Colegii de trupă sunt derajaţi de faptul că Tyler se concentrează doar pe cariera solo şi pe promovarea unui brand personal, denumit "Brand Tyler".

"Nu ştiu ce voi face de acum înainte, însă va fi cu siguranţă ceva făcut de Steven Tyler, voi lucra la un brand propriu - Brand Tyler", a declarat solistul, luna trecută. 

Pe de altă parte chitaristul Brad Whitford este convins că viitorul solist "va avea de călcat pe nişte urme foarte mari. Nimeni nu poate să îl înlocuiască sau să îl imite pe Steven Tyler. El e un tip unic. Însă, dacă cineva va dori să o facă şi dacă «chimia» dintre noi este bună, de ce nu?"

 

Mai multe articole despre:
chitarist trupa solist Aerosmith Steven Tyler