MENIU

Steaua - Argăseală spune că Steaua este capabilă să joace în 2012 finala Ligii Europa

Foto: www.stelisti.ro

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat vineri că organizarea finalei Ligii Europa din 2012 la Bucureşti se datorează şi performanţelor Stelei şi crede că echipa sa poate să joace în faza finală peste trei ani.

"Organizarea finalei Ligii Europa de către Bucureşti a fost posibilă şi datorită prestaţiei echipelor româneşti de club, în special a Stelei. Mi-aş dori ca Steaua să joace finala din 2012 şi cred că este posibil ca în trei ani să existe o echipă românească în stare să prindă ultimul act al acestei competiţii. Puteam şi noi să fim în finala UEFA dacă reuşeam atunci să trecem de Middlesbrough", a spus Argăseală.

Oficialul stelist nu exclude posibilitatea ca Mircea Sandu să ocupe funcţii mai importante la UEFA în viitor, aşa cum a prevăzut Dumitru Dragomir: "Este posibil ca Mircea Sandu să poată ocupa funcţia de vicepreşedinte a UEFA, mai ales în condiţiile în care este şi membru al Comitetului Executiv".

Steaua a plecat vineri în Turcia, unde va susţine cel de-al doilea cantonament al iernii în perioada 30 ianuarie-14 februarie. Din lotul deplasat în Turcia au făcut parte inclusiv portarul Cezar Lungu, adus de la echipa a doua după plecarea lui Vâtcă, şi jucătorii Zapata, Pedriel, Golanski, Andrei Ionescu şi Pleşan, care au avut probleme medicale în ultima perioadă.

Odată cu echipa mare, în Turcia a plecat şi Steaua II, care va susţine un cantonament în Antalya.
Mai multe articole despre:
Steaua Valeriu Argăseală