MENIU

Steaua a învins Poli Iaşi în Ghencea cu 1-0

Foto: megasport.ro

Steaua a reuşit o nouă victorie în Ghencea împotriva lui Poli Iaşi. Ultimele patru meciuri cu Iaşi s-au încheiat tot cu scorul de 1-0. De această dată golul a fost înscris de Bogdan Stancu în minutul şase.

Jucătorii lui Lăcătuş au început în forţă partida cu Poli Iaşi. Abia ajunşi în Ghencea, ieşenii au şi încasat un gol de la Bogdan Stancu în minutul 6. Stancu devine astfel golgeterul Stelei. Steaua a atacat numai pe partea dreaptă, în prima repriză.

Steliştii au fost dominaţi de tensiunea creată de suporteri în Ghencea. Fanii au fost activi pe tot parcursul meciului, dar mai ales în momentul în care Dayro Moreno a scăpat balonul. Columbianul a fost huiduit pentru această ratare. 

Şi repriza secundă a început cu o ploaie de acţiuni de poartă, jocul Iaşiului s-a mai animat după intrarea lui Viveiros. Poli Iaşi a avut două ocazii mari prin şuturile lui Viveiros şi Milea în minutul 78 respectiv 88. Din fericire Zapata a fost pe fază şi a respins atacurile.

Kapetanos a creat două ocazii pentru Steaua la începutul reprizei secunde, în minutele 49 şi 60. Poli Iaşi nu s-a lăsat cu una cu două şi la finalul celei de-a doua reprize ieşenii au dat totul, însă nu au reuşit să înscrie.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Steaua - Poli Iaşi, scor 1-0