MENIU

Stadion cu nocturnă, construit din banii de la Nokia

Dorel Pojar, primaul comunei Jucu, supranumită comuna \
Stadion cu nocturnă, construit din banii de la Nokia

Tribună acoperită cu 500 de locuri, nocturnă, sală de forţă, salon VIP şi bazin de înot. Adică definiţia unui stadion de liga a IV-a, a cărui construcţie a început la Jucu, localitatea ajunsă celebră în toată Europa datorită fabricii Nokia.

Potrivit primarului comunei Jucu, Dorel Pojar, investiţia va fi finalizată în 12 luni.  Banii, adica aproximativ 1,3 milioane de lei vin de la consiliul local, unde compania Nokia este cel mai mare contributor.

Pe stadionul cu noctură ar urma să joace echipa de fotbal Unirea Jucu, acum în liga a IV-a. Mai mult, fratele primarului Dorel Pojar, Cristi Pojar este antrenor secund  la Unirea Urziceni. Primarul spune că îşi aşteaptă fratele să joace şi pe terenul de fotbal de acasă, pe care tocmai îl contruieşte.

Impozitele plătite de Nokia începând cu anul trecut l-au ajutat pe primar să-şi facă un sediu nou, un dispensar şi 8 kilometri de canalizare. Baza sportivă va fi finalizată în 2011. Primarul vrea să aducă să joace în meciurile de Champions League campioana României la fotbal feminin, Clujana Proterm.

Mai multe articole despre:
fotbal stadion Urziceni Nokia meciuri