MENIU

Spurs şi Chelsea au pus ochii pe Beckham, iar Redknapp îl vrea şi pe Crouch

Foto: www.dailymail.co.uk

Chelsea şi Tottenham sunt gata să-i ofere lui Beckham o posibilitate să scape de echipa din SUA şi să joace şi anul viitor în Europa pentru a prinde Cupa Mondială.

AC Milan e de asemenea interesată de Beckham. Alături de Milan,  Beckham are posibilitatea să evolueze la nivel înalt pentru a-l convinge pe selecţionerul Angliei, Fabio Capello, că merită un loc în avionul către Africa de Sud.

Antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti este un fan al mijlocaşului după ce l-a împrumutat de la Los Angeles Galaxy sezonul precedent ca să joace pe San Siro şi sunt informaţii că Beckham şi soţia sa, Victoria, caută şcoli în Londra pentru cei trei copii ai lor.

Tottenham nu ar scăpa ocazia să-l aducă pe Beckham înapoi în Anglia. "Harry Redknapp a fost întotdeauna un mare admirator al lui David, atât ca jucător cât şi ca persoană şi mai ales al modului în care şi-a recâştigat locul la naţională. Dacă ar vrea să se întoarcă în Premier League, clubul l-ar lua cu siguranţă", a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Redknapp, care se pregăteşte să-l "fure" şi pe Peter Crouch de la Portsmouth, a declarat cu puţin timp în urmă că este interesat de Beckham dacă ar deveni disponibil.

Surse de la Milan susţin că mai mult ca sigur Beckham va abandona aventura sa din SUA înainte de finalul sezonului din cauză că opinia publică s-a întors împotriva sa. Beckham a fost huiduit la prima partidă oficială în tricoul lui LA Galaxy după cele cinci luni petrecute sub formă de împrumut la AC Milan, iar pe Giants Stadium au fost doar 23,238, cu mai mult de 40.000 de fani mai puţin faţă de startul său de acum doi ani.

Beckham vrea cu orice preţ să joace în Cupa Mondială, dar Capello i-a spus foarte clar că nu-l va lua în considerare dacă nu va juca la un nivel mai înalt decât MLS.