MENIU

Specialiştii britanici au realizat un telefon mobil indestructibil - VEZI VIDEO

Foto: REALITATEA.NET
Telefonul mobil este scufundat în apă, în noroi, e incendiat sau ţinut în gheaţă, aruncat sau lovit în mod repetat.

Funcţionează în condiţii extreme, e rezistent la praf, la şocuri, la foc şi, mai mult chiar, merge fără probleme şi dacă e scăpat în apă. Este vorba despre un telefon mobil care pare să fie indestructibil.

Telefonul este realizat de o firmă de software, în colaborare cu o companie auto celebră pentru vehiculele sale off-road. Testele la care e supus telefonul sunt din cele mai grele: aparatul este scufundat în apă, în noroi, e incendiat sau ţinut în gheaţă, aruncat sau lovit în mod repetat. Şi asta deoarece producătorii au dorit ca telefonul să facă faţă unor condiţii extreme de exploatare. Preţul este destul de piperat, 250 de lire sterline, dar calităţile sunt incontestabile.

În plus, telefonul e dotat cu o cameră video, gps, radio, lanternă şi browser de internet. Autonomia? Ţineţi-vă bine: 1500 de ore în aşteptare sau 18 ore de convorbiri în continuu. Impresionată de rezistenţa telefonului, armata britanică vrea să-l cumpere. Între timp, aparatul minune şi-a făcut apariţia şi pe rafturile magazinelor din Marea Britanie, iar vânzătorii spun că are un succes nemaipomenit. 

Mai multe articole despre:
Marea Britanie telefon mobil şocuri