MENIU

Spargere la Casa Căsătoriilor din Piteşti

Foto: infoturism.ro

Birourile angajaţilor de la Casa Căsătoriilor din Piteşti au fost sparte, iar autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au răvăşit birourile dar nu au furat nimic.

Spargerea a fost anunţată duminică, când erau programate mai multe căsătorii, iar angajaţii şi-au găsit toate actele împrăştiate prin birouri. "Secţia 1 Poliţie a fost sesizată despre faptul că autori necunoscuţi, prin escaladarea unei ferestre lăsate deschise de către personalul Cantinei Sportivilor, au pătruns în interiorul imobilului şi, printr-o uşă interioară, au intrat în incinta Casei Căsătoriilor, unde au răvăşit birourile", se precizează într-un comunicat al biroului de presă al IPJ Argeş.

Angajaţii de la Casa Căsătoriei au constatat, după inventarierea tuturor bunurilor, că nu a fost furat nimic. Echipa operativă a poliţiei a ridicat mai multe seturi de urme şi, după separarea amprentelor angajaţilor, se vor face verificări în baza de date. Este foarte posibil ca autorul să fie un om al străzii, care căuta mâncare, din moment ce din instituţie nu a fost furat nici măcar un calculator, care putea fi valorificat.

"În urma verificărilor şi a inventarierii bunurilor a fost stabilit faptul că, din interiorul Cantinei Sportivilor şi din birourile Casei Căsătoriilor nu s-au sustras bunuri sau înscrisuri", se mai arată în comunicatul IPJ Argeş.

În momentul în care va fi identificat, autorul va fi cercetat penal pentru infracţiunea de tentativă de furt calificat.
Mai multe articole despre:
hoţi furt jaf Piteşti