MENIU

Spania: Partida Atletico Madrid - Athletic Bilbao a fost întreruptă după ce fanii gazdelor au bulgărit poarta lui Bilbao

Foto: Marca

Partida de duminică din Primera dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao a fost întreruptă după ce fanii gazdelor au aruncat cu bulgări spre poarta celor de la Bilbao. Meciul s-a reluat apoi, însă asediul fanilor madrileni nu i-a speriat pe cei de la Bilbao, care au câştigat până la urmă partida cu 3-2.

Zăpata care a căzut din abundenţă peste Madrid în week-end-ul trecut i-a bucurat din plin pe suporterii lui Atletico Madrid. Suprafaţa de joc de pe Vincente Calderon a fost curăţară de organizatori, însă ultraşii lui Atletico au găsit destulă zăpadă în tribune pentru a încerca să-i "sperie" pe oaspeţii de la Bilbao. În debutul partidei, suporterii "los indios" au atacat cu bulgări careul lui Athletic, iar arbitrul a fost nevoit să întrerupă meciul timp de un minut.

"Fanii gazdelor au aruncat cu bulgări de zăpadă înspre careul lui Bilbao, iar unii dintre aceştia l-au lovit pe portarul oaspeţilor. În minutul cinci am fost nevoit să întrerup meciul", a declarat arbitrul Cesar Muniz Fernandez.

Partida a fost reluată după ce mai multe mesaje au fost difuzate la staţia de amplificare a stadionului. În ciuda suportului fanilor, Atletico a pierdut partida de pe teren propriu cu Bilbao, scor 2-3.

Distracţia fanilor nu a ajutat însă prea mult la detensionarea situaţiei de pe teren, într-o partidă încheiată cu şapte cartonaşe galbene pentru gazde şi unul roşu, şi patru galbene pentru oaspeţi.

În urma acestui rezultat, Atletico Madrid e pe locul 5 în Primera, cu 30 de puncte, în timp ce Bilbao ocupă poziţia a 11-a, cu şapte mai puţin.