MENIU

Spania - Antrenorul Quique Sanchez Flores are gripă porcină

<descriere>

După ce mai mulţi fotbalişti de la echipe din Primera Division au fost diagnosticaţi cu gripă porcină, boala dă acum şi în antrenorii din Spania.

Noul tehnician al lui Atletico Madrid, Quique Sanchez Flores, a contactat virusul A/H1N1, dar va conduce echipa de pe bancă la meciul de sâmbătă cu Deportivo La Coruna.

Tehnicianul a acuzat o stare de rău încă de luni şi nu a putut să conducă antrenamentul echipei. Ulterior, staff-ul medical de la Atletico a anunţat că Sanchez Flores suferă de gripă porcină, dar a precizat că nici un jucător de la Atletico nu prezintă simptomele specifice bolii.

Tehnicianul formaţiei madrilene va absenta de la şedinţele de pregătire programate în cursul acestei săptămâni, pentru a evita riscul de a-i contamina şi pe elevii săi, dar va lua loc pe banca tehnică în deplasarea cu Deportivo, contând pentru etapa a 11-a din Primera Division.

Atletico Madrid ocupă locul 18, retrogradabil, în Primera Division şi nu mai are nicio şansă de calificare în optimile Ligii Campionilor.