MENIU

Soţia lui Berlusconi are un iubit, scrie presa, iar premierul apără dreptul la viaţă privată

Foto: topnews.in

Premierul italian Silvio Berlusconi a apărat duminică dreptul la viaţă privată, după publicarea unui interviu în care s-a spus că soţia sa are un iubit.

"Aş vrea să nu răspund, s-a mers prea departe cu această intruziune în viaţa privată", a spus el.

Premierul a fost întrebat despre interviul dat duminică de o politiciană de dreapta, Daniela Santanche, cotidianului Libero, care a spus că soţia premierului, Veronica Lario, care a cerut diovorţul în urmă cu câteva săptămâni, are un iubit. Aceasta chiar a făcut publică identitatea bărbatului.
"Premierul nu a distrus nicio familie, Veronica are de mult un iubit. Berlusconi a încercat totul pentru a-şi păstra unită familia", a spus politiciana, lidera Mişcării pentru Italia.
"Sunt contrariat să văd că pe prima pagină a ziarelor apar situaţii care ţin exclusiv de sfera familială", a declarat Berlusconi.
Potrivit presei, Lario a cerut divorţul pentru că soţul său ar fi fecventat minore, aluzie la prezenţa premierului la majoratul unei frumoase blonde, Noemi.
Berlusconi a fost întrebat şi despre confiscarea de către Parchet a unor fotografii efectuate în cursul unor petreceri private în vila sa din Sardinia. "Nimeni nu poate accepta ca, din afara casei sale, un fotograf să reuşească să facă fotografii în interiorul casei. Aceste poze încalcă dreptul la viaţă privată", a subliniat el.
Fotografiile - în jur de 700 - "prezintă evenimente mondene organizate în vila splendidă din Porto Rotondo", în Sardinia, "grădini pline cu fete în bikini sau cu sânii goi, altele sub duşuri în aer liber, altele îmbrăcate, alături de Berlusconi, în spaţiul destinat invitaţilor", potrivit Il Corriere.

Pe de altă parte, fostul prieten al lui Noemi, Luigi Flaminio, a spus că premierul Berlusconi nu a avut relaţii sexuale cu aceasta. Într-o scrisoare pentru Corriere della Sera, Luigi a prezentat scuze pentru că a vorbit public despre această relaţie. "Nu am făcut altceva decât să spun adevărul. Acum ei insinuează că Berlusconi a avut relaţii sexuale cu ea, ceea ce este exclus a priori şi este ceva imposibil, cunoscând-o pe Noemi şi valorile ei", a subliniat Luigi.


El a declarat că remarcile sale făcute recent pentru La Repubblica au fost folosite pentru a-l ataca pe premier, pe care l-a numit "un om al poporului". Ziarul l-a citat pe Luigi, care ar fi spus că premierul i-a telefonat pentru prima dată tinerei Noemi după ce a văzut-o într-un catalog de modă şi a primit-o la vila sa din Sardinia când ea era minoră. Noemi a spus de mai multe ori că este virgină.
Luigi a declart că Berlusconi a primit-o pe Noemi şi pe alte tinere la vila sa, pentru Revelion. Relaţia dintre Luigi şi Noemi s-a rupt după ce aceasta a revenit din Sardinia.