MENIU

Soţia fotbalistului Dino Drpic, Nives Celsius, într-un pictorial incendiar. VEZI FOTO

Foto: cen.at
Foto: cen.at

Fotbalistul croat pus pe lista de transferuri după ce soţia sa, bomba sexy Nives Celsius a mărturisit că au făcut au făcut sex pe stadionul unde Croaţia a învins echipa Angliei, este din nou în centru atenţiei suporterilor noii sale echipe.

Croatul Dino Drpic a obţinut un contract cu echipa din Bundesliga side Karlsruher SC, iar soţia sa tocmai le-a făcut un cadou suporterilor săi germani – un pictorial incendiar în ediţia germană a FHM.

Modelul Nives Celsius apare în fotografii sexy, sub duş, în paginile revistei. Nives a declarat în interviul pentru FHM: “Îmi place să fac sex şi întotdeauna căutăm ceva nou în viaţa noastră sexuală – cum ar fi să facem dragoste în pat!”

În ianurie, fotbalistul croat Dino Drpic a fost pus pe lista de transferuri după ce soţia, cunoscut model Playboy, a povestit că au făcut sex pe stadionul unde Croaţia a învins echipa Angliei.

Dino, 27 de ani, şi frumoasa sa soţie Nives Celsius au făcut sex chiar la mijlocul terenului pe care Croaţia a învins Anglia cu 2-0 în timpul calificărilor la Euro 2008.

Nives a povestit într-un show de televiziune că au aranjat ca nocturna să fie aprinsă ân timpul partidei de sex pe stadionul Maksimir din Zagreb.

"Dino a aranjat totul pentru ca nocturna să fie aprinsă şi îmn sfârşit şi-a îndeplinit visul de a face dragoste în mijlocul unui teren de fotbal. "

Oficialii echipe Dinamo Zagreb au refuzat să comenteze aventura nocturnă a fundaşului, dar l-au pus pe lista de transferuri.
Mai multe articole despre:
stadion pictorial Dino Drpic Nives Celsius