MENIU

Sorin Oprescu: România are trei probleme: sărăcia, proasta guvernare şi corupţia

Foto: NewsIn

Candidatul independent la prezidenţiale, Sorin Oprescu a susţinut, într-o conferinţă de presă, la inaugurarea sediului de campanie, că România are trei mari probleme: sărăcia, prosta guvernare şi corupţia.

Sorin Oprescu a făcut un apel la toţi "cei cărora politicenii nu mai au ce să le ofere" susţinând că pledează pentru "o revoluţie naţională pentru un proeict naţional, în interes naţional".

De asemenea, Oprescu a amintit că "cei independenţi sunt mai mulţi" şi că un preşedinte independent nu aparţine strucutrilor politice sau grupurilor de interese ci, aparţien intereselor poporului şi ţării.

"Astăzi preşedintelele şi liderii de partide se ceartă pentru un independent(funcţia de prim ministru - n. red.). Astăzi România are nevoie de un independent pentru că un preşedinte independent nu depinde de partide sau de interese. România se poate schimba este timpul să începem o nouă etapă în viaţă, o etapă a normalităţii", a spus Oprescu.

"Vă vreau lângă mine, putem face istoria adevărată, în ochii generaţiilor următoare. Hai România! Noi independenţii suntem mulţi şi puternici. Noi contăm mai mult decât ei. Veniţi la vot!. Suntem mai mulţi decât ei", şi-a încheiat Oprescu discursul cu ocazia începerii campaniei electorale.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi-a depus vineri  candidatura la preşedinţie.