MENIU

Sorin Oprescu: Iau în calcul posibilitatea candidaturii la Preşedinţie

Foto: cotidianul.ro
Sorin Oprescu: Am nevoie de certitudinea simpatiei şi a încrederii oamenilor, nu este o perioadă în care să-ţi satisfaci vanităţile.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminică seară, în cadrul unei emsiuni televizate, ca "ia în calcul" posibilitatea candidaturii la Preşedinţia României.

"Mă frământă chestiunea asta. Nu este atât de simplu cât pare. Mulţi cred că mă joc cu lucrurile astea. Nu este o hotărâre uşor de luat", a spus Oprescu

Oprescu a spus că mai are nevoie de timp ca să ia o decizie.

"Am nevoie de certitudinea simpatiei şi a încrederii oamenilor, nu este o perioadă în care să-ţi satisfaci vanităţile", a adăugat Oprescu, referindu-se la lucrul care l-ar putea convinge să candideze.

"Eu cred cu tărie că acela pe care poporul îl va alege în fruntea statului trebuie să aibă rolul de mediator, de arbitru", a explicat Primarul General. 

Ceea ce l-ar reţine pe Oprescu ar fi şi promisiunile făcute bucureştenilor, pe care ar vrea să le ducă până la capăt.

În cazul în care ar candida, Sorin Oprescu va fi independent, dar a recunoscut că se bazează pe simpatiile foştilor colegi de partid. Politica Primarului General al Capitalei va fi, în mod firesc îndreptată spre stânga, pentru că, aşa cum a spus, este medic şi toată viaţa a pus în prim plan interesul cetăţenilor.

Mai multe articole despre:
Oprescu