MENIU

Sorin Ghionea: Egalul cu Vasluiul nu ne-a diminuat şansele la titlu

Foto: NewsIn

Căpitanul Stelei, Sorin Ghionea, a declarat miercuri agenţiei NewsIn că, în ciuda remizei cu FC Vaslui, evoluţia colegilor săi îi dă dreptul să spere că echipa va avea forţa să se lupte până la final pentru câştigarea campionatului.

"Egalul cu Vasluiul nu a diminuat şansele Stelei la titlu. Avem o echipă suficient de puternică pentru a câştiga acest campionat, important este să nu renunţăm", a spus Ghionea.

Fundaşul a mai afirmat că steliştii şi-au dorit foarte mult victoria în meciul cu moldovenii: "Este păcat că nu am obţinut-o. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm şi am avut multe ocazii. Vasluiul s-a apărat timp de 80 de minute. Am remarcat evoluţia Stelei şi consider că meritam victoria".

Jucătorul Stelei a descris şi momentele pe care le-a trăit în timpul partidei de vinerea trecută din postura de căpitan al Stelei: "Nu este primul meci în care sunt căpitanul Stelei. Sunt obişnuit cu această postură. În ceea ce-l priveşte pe Mirel, el este un jucător important şi absenţa lui se va simţi oricând. Trebuie să mergem însă înainte fără el". 

Ghionea s-a referit şi la meciul cu FC Braşov, pe care nu îl consideră decisiv pentru revenirea echipei în zona podiumului. "Nu este un meci capital, însă este foarte important. O victorie ne-ar da un moral bun pentru restul partidelor", a spus fundaşul. Acesta a precizat că va fi apt pentru partida ardelenii, întrucât se simte bine după lovitura primită în meciul cu FC Vaslui, care i-a provocat un traumatism facial la nivelul fosei orbitale.

Fundaşul roş-albaştrilor a vorbit despre conflictul dintre suporterii Stelei şi Gigi Becali: "Sper să se rezolve într-un final şi să ajungă la un numitor comun. Mi-aş dori să pot aplana acest conflict, dar este greu să controlezi o masă de oameni. Noi ne dorim să-i avem alaturi".

În încheiere, Sorin Ghionea s-a referit şi la o eventuală plecare a sa din Ghencea la finalul returului: "Dacă va fi o ofertă concretă, o voi analiza şi voi da un răspuns atunci. Pentru moment, îmi doresc să câştig titlul cu Steaua".
Steaua va întâlni în deplasare pe FC Braşov, duminică, de la ora 15:00, în etapa a 19-a a Ligii I. Înaintea acestei partide echipa din Ghencea ocupă locul 6 în clasament, cu 30 de puncte, la 8 puncte distanţă de liderul Dinamo.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Sorin Ghionea