MENIU

Sorin Cârţu: "Copilul ăsta, Teo Crăciunescu, e mereu ameţit, interpretează jocul cum vrea el"

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei Pandurii, Sorin Cârţu, a declarat, sâmbătă, după remiza cu Gaz Metan Mediaş, că este mulţumit de modul în care elevii săi au abordat jocul, însă au avut din nou probleme în careul advers, şi a criticat arbitrajul lui Teodor Crăciunescu.

"Nu e un rezultat care să mă bucure, dar nici unul care să ne aducă gânduri negre, aşa cum s-a întâmplat după meciurile cu Internaţional şi Oţelul. Nu am ce să reproşez echipei din punct de vedere al modului la care a participat la joc, a pus mereu presiune pe adversar, dar atât a reuşit. La finalizare n-am reuşit prea mult în faţa unei echipe care nu mai e ce a fost anul trecut, este mult mai realistă. Jocul a fost la discreţia noastră, dar am avut din nou probleme în faţa porţii", a spus Cârţu.

Tehnicianul este nemulţumit de modul în care Teodor Crăciunescu, fiul naşului său Ion Crăciunescu, a condus partida. "Toate duelurile au fost duse peste limita regulamentului şi au fost interpretate numai pentru Gaz Metan. Este o persecutare din partea lui Teo Crăciunescu. De fiecare dată când mă arbitrează, trăieşte cu gândul că toată lumea ştie că e copilul naşului meu. Şi să nu spună cineva că mă avantajează, ajunge la o persecuţie hilară. Copilul acesta e mereu ameţit, interpretează cum vrea el", a opinat acesta.

Antrenorul oaspeţilor, Cristian Pustai, spune că rezultatul de egalitate este unul mulţumitor, mai ales că a avut mai mulţi jucători indisponibili pentru acest meci. "A fost o dispută dificilă, între două echipe aflate pe poziţii apropiate în clasament. Din păcate pentru spectatori, s-a terminat 0-0. Noi am venit fără trei titulari, am avut jucători noi în echipă şi s-a văzut acest lucru. Dar important e că am acumulat un punct în clasament şi nici nu am mai primit gol în campionat de patru etape", a afirmat Pustai.

Pandurii Tg. Jiu şi Gaz Metan Mediaş au remizat, sâmbătă, într-o partidă din etapa a 10-a a Ligii I, rezultat în urma căruia cele două formaţii şi-au păstrat locurile în clasamentul primului eşalon, 10, respectiv 11.  
Mai multe articole despre:
Liga I Pandurii Târgu Jiu etapă Gaz Metan Mediaş