MENIU

Sorin Apostu este candidatul favorit al PDL pentru primăria Clujului

FOTO: clujeanul.ro

Biroul Permanent Judeţean Cluj al PD-L îşi va desemna luni, 12 ianuarie, candidatul la primăria condusă până acum de Emil Boc, favorit la nominalizare fiind viceprimarul Sorin Apostu.

Preşedintele organizaţiei clujene a PD-L, deputatul Daniel Buda, a declarat pentru NewsIn, că decizia finală va fi adoptată în cadrul şedinţei de luni a BPJ, menţionând că, alături de numele lui Apostu, pot apărea şi alte candidaturi. "Vom hotărî luni pe cine vom propune pentru primăria Clujului. Lista este încă deschisă, mai pot fi depuse candidaturi. Deocamdată, domnul Sorin Apostu este o opţiune serioasă. Dat fiind că a fost până acum viceprimar, el are şansele cele mai mari. Dar, repet, lista este deschisă", a declarat Buda.

Guvernul a stabilit ca alegerile pentru conducerea Primăriei Cluj Napoca să fie organizate pe 15 februarie.

Prefectul de Cluj, Călin Platon, a emis, pe 5 ianuarie, ordinul prin care constantă vacantarea postului de primar al municipiului Cluj-Napoca, în urma demisiei lui Emil Boc din această funcţie. Emil Boc a câştigat în iunie 2008 al doilea mandat, consecutiv, de primar în Cluj-Napoca, cu 76,21% din sufragii, adică 86.657 de voturi.

Funcţia de primar interimar a fost preluată de către viceprimarul PD-L Sorin Apostu.

Mai multe articole despre:
Daniel Buda PD-L Sorin Apostu Călin Platon