MENIU

Sony lansează seria de căşti XB

FOTO: Realitatea.NET

Hip-hop? Dubstep? Drum’n’bass? Fanii oricărui gen muzical au acum la dispoziţie o nouă serie de căşti de la Sony, destinată iubitorilor de muzică.

Noua serie XB  redă vibraţia specifică atmosferei de club, punând în valoare puterea basului puternic, aproape tangibil. Beneficiind de funcţia “eXtra Bass”, XB reproduce cu acurateţe frecvenţele foarte joase, fără a compromite însă gama frecvenţelor de voce sau sunetele cu frecvenţă înaltă. 

Seria XB include cinci modele, cu vârful de gamă reprezentat de modelul închis MDR-XB700.  Acest model dispune de cele mai noi tehnologii Sony, care le oferă utilizatorilor experienţe similare cu atmosfera din cluburi.

Un difuzor robust, de formă convexă, cu dimensiuni mari (50 mm), permite reproducerea frecvenţelor foarte joase, nealterate.

În aceeaşi linie a design-ului Sony, design-ul noii serii este la fel de important ca performanţele acustice ale căştilor. Învelitoarea din piele sintetică reduce pierderea sunetului, pentru vibraţii mai puternice şi profunde ale basului, oferind căştilor o izolaţie fonică de excepţie.

De asemenea, sunt disponibile şi modelele intra-auriculare MDR-XB40EX şi MDR-XB20EX. Acestea sunt capabile să redea fidel sunetul vibrant al basului, datorită design-ul ce nu permite pierderea informaţiei acustice. Orientarea specială a difuzorului, pe verticală (numai pentru modelul MDR-XB40EX) optimizează redarea clară şi vibrantă basului.

Seria XB, cu funcţia Extended Bass, va fi disponibilă începând cu luna martie.

Mai multe articole despre:
Sony club căşti