MENIU

SONDAJ REALITATEA.NET: Credeţi că absolvenţii Universităţii Spiru Haret ar trebui să susţină încă o dată examenul de licenţă?

Foto: News In

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu a propus ca absolvenţii programelor de studiu ilegale de la Universitatea ''Spiru Haret'' să susţină un examen de validare a diplomei obţinute, inclusiv un nou examen de licenţă. Sunteţi de acord cu măsura ministrului?

Absolvenţii programelor de studii neautorizate de la Universitatea ''Spiru Haret'' vor putea să îşi valideze diplomele într-o perioadă de 5 ani dacă promovează un examen de validare la o universitate unde programul de studiu urmat este acreditat, a anunţat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Cei vizaţi sunt absolvenţii formelor de studiu la distanţă şi frecvenţă redusă, care, potrivit ministrului Educaţiei au obţinut diplome ilegale. În această situaţie sunt peste 100.000 de absolvenţi, susţine Ecaterina Andronescu.

Sunteţi de acord? Credeţi că absolvenţii universităţii particulare ar trebui reexaminaţi? REALITATEA.NET vă invitaţi să votaţi ''pentru'' sau ''împotriva'' propunerii ministrului Educaţiei şi să ne spuneţi ce părere aveţi despre scandalul diplomelor ilegale de la Universitatea Spiru Haret.