MENIU

Solbakken: "Sunt mulţumit pentru că în anumite momente ale jocului i-am dominat pe clujeni"

Foto: www.setanta.com

Antrenorul lui FC Copenhaga, Stale Solbakken, a declarat, joi, după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, că formaţia sa a făcut un joc bun şi chiar putea să plece neînvinsă, dacă nu ar fi încasat primul gol într-un moment în care domina ostilităţile.

"Au fost puţin mai buni decât noi, dar am fost la cârma jocului atunci când au înscris primul gol. Din păcate, la scorul de 0-0, noi am ratat câteva ocazii, iar apoi am primit acel gol. Acum sper ca la Copenhaga să facem evoluăm mai bine şi să profităm de şansele pe care ni le vom crea. Sunt mulţumit până la urmă pentru că în anumite momente ale jocului i-am dominat pe clujeni şi i-am ţinut la distanţă de poarta noastră", a spus Solbakken.

Tehnicianul susţine că Traore a fost cel mai bun jucător al ardelenilor: "Traore a fost poate cel mai bun de pe teren, ne-a creat mari probleme după ce a intrat pe teren. E un jucător valoros, ne-a fost greu să-l oprim".

Solbakken a adăugat că Ailton a suferit o accidentare la spate şi de aceea a fost nevoit să-l înlocuiască încă din prima repriză.

CFR Cluj a câştigat, joi, scor 2-0, partida cu FC Copenhaga, din prima etapă a Grupei K a Ligii Europa, prin două goluri marcate în repriza a doua.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj antrenor FC Copenhaga Liga Europa grupa K