MENIU

Social-democratul care a publicat pe blogul său poze cu un coleg gol-puşcă a declarat că nu a încercat să se răzbune

Foto: RTV

Darco Leu, social-democratul care a postat pe blogul personal poze cu un coleg gol-puşcă care se afla pe plajă, într-o zonă de nudişti, a declarat că nu a încercat să se răzbune publicându-le. Acesta şi-a motivat iniţiativa spunând că nu putea accepta ca în cadrul primăriei Timişoara să existe asemenea angajaţi.

"Nu am vorbit niciodată de răzbunare. Domnul Urs Daniel (colegul său - n.r.) nu mi-a făcut nimic rău pentru a mă răzbuna şi nici nu îmi stă în caracter să apelez la un asemenea comportament. Eu am preluat de pe contul public al dansului de HI5 unele poze şi le-am postat pe blogul meu. Ideea este că nu pot accepta ca în cadrul primăriei Timişoara să avem asemenea angajaţi. Aş fi făcut acelaşi lucru şi dacă era vorba de altă persoană, indiferent de culoarea politică sau de relaţia mea cu acea persoană. Nu eu am făcut acele poze şi nu eu le-am publicat pe internet. Am preluat pozele şi nimic mai mult", a explicat Darco Leu.

Cei doi s-au ceartat în urmă cu patru ani, când s-au luptat pentru şefia organizaţiei de tineret a PSD Timişoara. Cum Urs Daniel lucrează la Primărie, la biroul de Dezvoltare Urbană şi Metropolitană, şefii au hotărât să ancheteze cazul. Vor să afle dacă funcţionarul a încălcat vreo normă de conduită. O anchetă a început şi pe linie de partid, iar conducerea tineretului social-democrat din Timişoara se gândeşte să-i sancţioneze pe amândoi.

După apariţia pozelor pe internet, Mircea Geoană l-a sunat pe Ilie Sârbu. Ce i-a fost dat urechilor pesedistului să audă: "Mersi, bă, Ilie, e cel mai frumos cadou pe care mi-l puteai face azi, de ziua lansării mele!!!"

Citeşte şi Sexy bănăţeanul din PSD: Un social-democrat a publicat pe blogul personal poze cu un coleg gol-puşcă

Mai multe articole despre:
blog consilier PSD primărie anchetă poze nudism