MENIU

Senatoarea din Bahamas acuzată de şantaj în cazul John Travolta, eliberată pe cauţiune

Foto: nydailynews.com

O senatoare din Bahamas care a fost arestată în cadrul anchetei privind şantajarea actorului american John Travolta, a fost eliberată, duminică, după ce a plătit o cauţiune de 40.000 de dolari.

Pleasant Bridgewater a fost reţinută şi interogată joi seara, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei. De asemenea, doi bărbaţi au fost reţinuţi, vineri, în cadrul aceluiaşi dosar - asistentul medical Tarino Lightbourne şi parlamentarul Obediah Wilchcombe.

John Travolta şi soţia sa au făcut o plângere la poliţia din Bahamas după ce au fost abordaţi de o persoană care le cerea bani în schimbul unei presupuse fotografii din ultimele clipe de viaţă a fiului lor Jett, care a decedat pe 2 ianuarie.

"Ca urmare a acestei plângeri, am lansat imediat o anchetă, iar această arestare face parte din cadrul acelei anchete", a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Fiul în vârstă de 16 ani al actorului John Travolta a murit la începutul lunii ianuarie, în timp ce se afla împreună cu familia în vacanţă, în Bahamas. Jett Travolta a făcut o criză manifestată prin convulsii la domiciliul de vacanţă al familiei din insula Grand Bahama. Încercările de a-i acorda primul ajutor au fost zadarnice, iar băiatul a murit pe loc.

Jett Travolta suferea încă din copilărie de crize de epilepsie. Mai multe ziare americane au afirmat că adolescentul era autist, dar John Travolta nu a recunoscut niciodată, afirmând în schimb că fiul său suferea de sindromul Kawasaki, o maladie vasculară care poate produce complicaţii cardiace. Jett era cel mai mare copil al lui John Travolta şi al soţiei sale, actriţa Kelly Preston. Cei doi mai au o fiică, Ella Blue, născută în 2000.
Mai multe articole despre:
Bahamas John Travolta Jett Travolta